Подемна платформа

Подемна платформа

20072011.jpg

Обикновената повдигателна или подемна платформа представлява платформа, с която хора могат да бъдат издигани на желаната работна височина. Има подемни платформи, които достигат голяма височина, но има и такива, които могат да преодолеят по-ограничени височини. За да се премести машината на къси разстояния, долната част на платформата е снабдена с колела или вериги. За преместване на по-големи разстояния са създадени товарни автомобили с подемни платформи.

Платформата се повдига, като стойката се разпъва хидравлично, пневматично или механично.

Подемна платформа

- Повдигащи хидравлични работни платформи. Работна височина до 13.70 м.
- Автовишки с работна височина до 16 м.

подемна платформаПодемна платформа Genie-DUO се задвижва посредством дизелов двигател или вградени акумулатори (за употреба в сгради или тунели). Тази подемна платформа може да се удължава както вертикално, така и хоризонтално. Проектирана е за ремонтни дейности на надземни жици на гари, както и за ремонт на жп осветление. В режим на движение по асфалтов път, машината е проектирана за работа на височина, включително защитно боядисване и други дейности по поддръжка. Платформата може да се мести, контролирана от платформената кошница.

Затваряне на задния край на товарното помещение с подемна платформа (падащ борд) и капак.

Автовишките са подходящи за спасителни операции. Може да реже и кастри опасни дървета. Рязане на клони от дървета. Поддръжка и оформяне корони на дървета с автовишки и професионални резачи и катерачи. Разчистване на терени с гъста растителност, подравняване и кастрене. Изграждане и монтиране на щъркелови гнезда. Събаряне на комини, мазилки, къщи, къртене на труднодостъпни места. Коледна украса на къщи и дървета. Премахване на опасни висулки, керемиди и други. Измиване на стъклени фасади, сгради, светещи реклами, табели, винили, билбордове, отпушване на улуци и водостоци. Боядисване и ремонт на сгради, фасади, балкони, стълбове, огради. Ремонт и монтаж на водостоци и улуци. Почиства и извозва до лицензирано сметище.

За повече информация и актуални цени не се колебайте да се свържете с нас.